SUNSWEET®-LUMMUT

OVAT AINUTLAATUISIA
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

tietoja-luumuista

AIVAN ENSIMMÄISEKSI...
Mikä luumu tarkalleen ottaen on?

Tietysti sen lisäksi, että se sisältää tuopillisen ravinteita!

Sunsweet-luumut ovat kuivattuja luumuja.

Sunsweet-luumut ovat valmistettu auringossa kypsytetyistä luumuista. Luumut kerätään niiden ollessa herkullisimmillaan, minkä jälkeen ne pestään ja kuivataan nopeasti uunissa. Tämä erityinen käsittely varmistaa, että hedelmän luonnolliset hyvät ominaisuudet ja maku säilyvät. Tämän jälkeen luumujen kosteus palautetaan juuri ennen pakkaamista, ja tulos on yksinkertaisesti sanottuna herkullinen!

Lue lisää

YLEISKUVA LUUMUISTA
Miksi luumut ovat sinulle hyväksi

Ruokavalio vaikuttaa merkittävästi fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiimme. Samalla kun diabetes ja sydäntaudit lisääntyvät, terveellisten ruokailutottumusten huomioiminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Luumut ja niiden mehu ovat arvokas lisän terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon. Luumut sisältävät muun muassa runsaasti kaliumia, joka auttaa ylläpitämään normaalia verenpainetta.

Makeat ja erittäin maukkaat luumut sisältävät runsaasti kuitua, ovat lähes rasvattomia, sisältävät vain luonnollisia sokereita ja ovat erinomainen ravintoainelähde – ne sisältävä esim. kaliumia ja K-vitamiinia.

Lue lisää

LUUMUT JA RUUANSULATUS
Terveen ruuansulatuksen ylläpitäminen

Ruuansulatuskanavan terveyden säilyttäminen voi olla haastavaa, jos olet stressaantunut tai kiireinen. Ruuansulatus on herkkä fyysinen prosessi, ja jos se vaarantuu, tämä voi vaikuttaa koko kehoon ja aiheuttaa epämiellyttäviä fyysisiä vaivoja, kuten turvotusta ja ummetusta.

Kuten jo varmaan tiedätkin, luumut auttavat todistetusti normaalia ruuansulatusta, kun 100 g luumuja syödään päivittäin. Luumut sopivat osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota sekä aktiivista elämäntapaa.

Lue lisää

LUUMUT KEITTIÖSSÄ>
Käytä luumuja ruoanvalmistuksessa

Suoraan pakkauksesta nautittuna luumut ovat terveellinen, helppo ja vähärasvainen välipala. Ne ovat myös yllättävän monipuolinen ainesosa ruoanvalmistuksessa. Luumut ovat olennainen lisä ruokakaappiin. Luumut ovat maukas täydennys sekä suolaisiin että makeisiin ruokiin, ja ne voivat tarjota ravintolisän useisiin perheen aterioihin.

Hae inspiraatiota perinteisistä resepteistä käyttämällä luumuja esimerkiksi porsaanlihan kanssa tai luo omia nykyaikaisia klassikkoja. Miksi et kokeilisi myös pirtelöiden, sorbetin tai jopa paistettujen ruokien kanssa? Nam!

Lue lisää