SUNSWEET®-LUMMUT

OVAT AINUTLAATUISIA
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

luumut-ja-terve-ruuansulatus

Luumut - myönteinen vaikuttaja ruuansulatuskanavan terveyteen?

Ruuansulatus. Ei ehkä kaikkein loistokkain aihe!

Terveellä ruuansulatuselimistöllä voi kuitenkin olla tärkeä rooli kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissamme. Ruuansulatuksella tarkoitetaan prosessia, jossa elimistö hajottaa ruuan pieniin, sulatettaviin osiin. Tämä on herkkä fyysinen prosessi. Jos se on epätasapainossa, koko elimistö tuntee sen vaikutukset. Moderni elämäntapa - istumatyöt, ei riittävästi kuntoilua, käsiteltyjen ruokien kulutus ja stressi - verottavat suolen toimintaa.

Ajan mittaan hitaasta ruuansulatuksesta voi tulla krooninen ongelma. Se voi aiheuttaa tunneongelmia, kuten ahdistusta, ja fyysisiä vaivoja, kuten turvotusta, närästystä, ummetusta ja ripulia.

Vuosisatoja luumut on liitetty ruuansulatuselimistön terveyteen. Nyt tieteelliset löydökset luumujen vaikutuksista suolentoimintaan vahvistavat tätä. Tutkimusten mukaan luumut edistävät normaalia suolen toimintaa yhtä paljon kuin kuituvalmisteet. Ja tutkimus ehdottaa, että luumuja pitäisi pitää ensisijaisena hoitona suolen terveyden ylläpitämisessä.

Luumut ja niiden mehu sisältävät hedelmäsokeria, joka toimii sienen tavoin. Se imeyttää nestettä paksusuoleen, ja ylimääräinen neste pehmentää ulostetta ja helpottaa ulostamista. Elimistö ei sulata kaikkea sorbitolia, minkä vuoksi se on erittäin hyödyllistä. Ne sisältävät myös kuitua. Kuitu lisää ulosteen massaa, mikä edistää suolen toimintaa.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen , mukaan 100 g luumuja päivittäisessä ruokavaliossa auttaa ylläpitämään normaalia suolen toimintaa. Ja Euroopan komissio on nyt antanut luvan käyttää tätä terveysväitettä yleisesti. On tietysti tärkeää nauttia tasapainoisesta ruokavaliosta ja noudattaa aktiivista elämäntyyliä.

Jos ruuansulatuselimistö toimii vähemmän kuin ihanteellisesti, tähän voi olla useita syitä. Ja ongelmaan on useita mahdollisia ratkaisuja. Mutta Sunsweet-luumujen lisääminen jokapäiväiseen ruokavalioon on yksinkertaisen herkullinen tapa aloittaa. Tuotteemme ovat 100-prosenttisen luonnollisia, ja niistä voi nauttia koko perhe, mukaan lukien lapset, raskaana olevat naiset ja vanhukset. Koska käytämme ainoastaan parhaita luumuja, Sunsweet-valikoima täydentää terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota täydellisesti.

Lue lisää suoliston terveydestä