SUNSWEET®-LUMMUT

OVAT AINUTLAATUISIA
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

ruuanlaittolluumujen-kanssa

Ruuanlaitto luumujen kanssa

Kun ostat käytännöllisiä ja luonnollisia tuotteita, Sunsweet-luumut ansaitsevat tähden roolin ostoslistallasi.

Luumut ovat hämmästyttävän monipuolisia: niitä voidaan käyttää lisäämään makua ja ravintosisältöä erilaisiin perheaterioihin. Luumut ovat herkullinen lisä erilaisiin aterioihin, sekä suolaisiin että makeisiin. Niiden maku voi lisätä syvyyttä ja rikkautta hemmotteluruokiin, kuten houkutteleviin vanukkaisiin ja hitaasti kypsytettyihin pataruokiint. Mutta ehkä vähän odottamattomammin luumut voivat lisätä raikkaan ja hedelmäisen lisän salaatteihin, pirtelöihin ja jopa sushiin.

Joten etsitpä erittäin nopeaa välipalaa, ylellistä juhlaruokaa tai jotakin tältä väliltä. luumut ovat mainio paikka aloittaa.

Ei ole nopeampaa välipalaa kuin napata kourallinen luumuja pureskeltavaksi tai soseuttaa hedelmä ja levittää se lämpimälle paahtoleivälle supernopeaksi ja täyttäväksi illalliseksi.

Kun vatkaat banaania, suklaata, maitoa ja luumuja yhteen, luot nopean ja upean vanukkaan!

Kun sinulla on vähän enemmän aikaa, voit ryhtyä luovaksi keittiössä ja piristää luumuilla reseptejä sorbeteista aina öljyssä kypsennettyihin ruokiin.

Sunsweet-luumut ovat luontaisesti erittäin makeita ja niiden hedelmäisen herkullinen maku parantaa monia muita makuja.

Ne täydentävät klassisesti erilaisia liharuokalajeja ja ovat herkullisia sianlihan ja täydellisiä riistan kanssa - ne lisäävät rakennetta, kosteutta ja makua. Luumuilla voidaan myös korvata perheesi suosikkileivonnaisten sokeri ja rasva.

California Prune Board -lautakunta vaihtoi jalostetun sokerin luumusoseeseen erilaisissa resepteissä ja totesi, että kokonaissokerin määrä väheni 35 %.

Luumusosetta voidaan käyttää myös voin korvikkeena. Luumun karamellinen maku ja vaniljaiset vivahteet tekevät siitä erityisen soveltuvan suklaaresepteille. Vaihda vain voi luumusoseeseen - käytät vain saman verran luumusosetta kuin reseptissä olisi voita- ja nauti!

Voit nauttia Sunsweet-luumuista ja niiden mehusta useilla tavoilla jokapäiväisessä ruokavaliossa. Joten miksi et pitäisi paria pakkausta lähettyvillä kaapissasi?

Miksi et kokeilisi joitakin näistä herkullisista resepteistämme?