ASIANTUNTIJA, KUN KYSEESSÄ ON

MAUKAS HEDELMÄ

usein-kysytyt-kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Seuraavassa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Luumut- ja Luumumehuluokissa. . Voit laajentaa vastauksen näkyviin napsauttamalla sitä ja kutistaa sen napsauttamalla sitä uudelleen. Olemme kiitollisia, jos kerrot meille, saitko vastauksen kysymykseesi.

Voit myös kirjoittaa avainsanan (esim. "kasvissyöjä") hakuruutuun alla.

Luumut

Kuinka luumut toimivat ruuansulatuselimistössä?

Parhaillaan suoritetaan tutkimusta siitä, mitkä luumun osat ovat hyödyllisiä ruuansulatuksen terveydelle. Niiden kuitusisältö auttaa varmasti, mutta on todennäköistä, että usean osan yhdistelmä luo edut yhdessä. Luumut sisältävät liukenevaa ja liukenematonta kuitua. Molemmat kuidun tyypit lisäävät ulostemassaa. Normaali suolen toiminta on riippuvainen raskaammasta ulosteen painosta. Lisäksi luumut sisältävät sorbitoli-nimistä polyolia. Sienen tavoin sorbitoli imee ja pitää vettä suolessa. Tämä edistää edelleen normaalia suolen toimintaa.

How many prunes should I eat a day? - Kuinka monta luumua minun pitäisi syödä päivässä?

Annoksen koko on 4-5 luumua.Luumuja voi turvallisesti nauttia 2-3 annosta päivässä. Jokainen on kuitenkin erilainen, joten suosittelemme aloittamaan yhdellä annoksella päivässä ja seuraamaan, millainen olosi on.Kun lisäät ruokavaliosi kuitusisältöä, sinun pitäisi harkita myös nauttimasi nesteen määrän lisäämistä.Tutkimus on osoittanut, että luumut ovat hyödyllisiä normaalille suolen toiminnalle, kun 100 g luumuja (n. 10 luumua) nautitaan osana vaihtelevaa ja tasapainoista ruokavaliota ja aktiivista elämäntapaa.Lisäksi uusimmat tiedot uusimmasta tutkimuksesta osoittavat, että 140-170 g luumuja päivässä osana painonhallintaohjelmaa voi auttaa painonhallinnassa ilman kielteisiä sivuvaikutuksia.

What is the shelf life of prunes?-Mikä on luumujen säilyvyysaika?

Sunsweet-luumut säilyvät 24 kuukautta tuotantopäivästä. Tarkista pakkauksesta Parasta ennen -päivämäärä. Kun pakkaus on avattu, luumut pitäisi säilyttää viileässä, pimeässä paikassa.

Where can I purchase Sunsweet prunes?-Mistä voin ostaa Sunsweet-luumuja?

Näet uusimmat tiedot vähittäiskauppiaista vähittäiskauppiaista luumutuotteet-sivulla vierittämällä osaan "Myynnissä".

Mistä voin saada luumureseptejä?

Löydät herkullisia kuivattuja luumuja sisältäviä reseptejä reseptiosiosta- Kaikkea herkkuaterioista nopeisiin välipaloihin. Nauti!

Mitä ravinteita luumut sisältävät?

Lue lisää kuivatuista Sunsweet-luumuista ravitsemustietosivulta.

Miten kuivattujen luumujen ravinteet hyödyttävät minua?

Lue lisää kuivattujen Sunsweet-luumujen ravintosisällöstä ravitsemustietosivulta.

Miten kuivattujen luumujen ravinteet voivat hyödyttää minua?

Lue lisää Sunsweet-luumumehun ravintosisällöstä ravitsemustietosivulta.

Onko Sunsweet-luumuissa allergeenejä tai niiden jälkiä?

Sunsweet-luumuissa ei ole allergeenejä eikä allergeenien epäpuhtauksia.

Onko Sunsweet-luumumehussa säilöntäaineita tai lisäaineita?

Ei, Sunsweet-luumumehussa ei ole säilöntäaineita tai lisäaineita.

Ovatko kuivatut luumut hyväksi luustolle?

Ne voivat olla hyväksi luustolle, koska ne tarjoavat erilaisia ravinteita, jotka kaikki osallistuvat tavalla tai toisella luun terveyteen. Kuivatut luumut ovat hyvä K-vitamiinin lähde, joka tukee normaalien luuston ylläpitoa ja auttaa veren normaalissa hyytymisessä. Ne ovat mangaanin lähde, joka tukee luuston ylläpitoa ja auttaa muodostamaan normaalia sidoskudosta (luiden rakenteellinen osa). Lisäksi kuivatut luumut ovat B6-vitamiinin lähde, joka auttaa valmistamaan terveitä verisoluja ja ylläpitämään normaaleja hormonitasoja. Ne ovat myös kuparin lähde, joka auttaa tukemaan normaalia raudan kuljettamista elimistössä ja auttaa ylläpitämään normaalia sidoskudosta (luuston rakenteellinen osa). Parhaillaan suoritetaan mielenkiintoista tutkimusta luumujen mahdollisesta vaikutuksesta luuston terveyteen.

Ovatko Sunsweet-luumut geneettisesti muunneltuja?

Eivät, Sunsweet-tuotteissa käytettyjä luumuja ei ole geneettisesti muunnettu.

Ovatko Sunsweet-luumut gluteenittomia? Soveltuvatko ne keliakiasta kärsiville?

Luumut ovat luontaisesti gluteenittomia. Annos luumuja voidaan nauttia osana rajoitettua tai gluteenitonta ruokavaliota sellaisenaan, ja se voi auttaa hallitsemaan keliakiaa. Neuvottele lääkärin kanssa ennen ruokavaliomuutoksia.

Pitäisikö minun olla huolissani luumujen sisältämästä sokerista?

Luumut yksinkertaisesti kuivataan. Luumut kuivataan yksitellen, ja niistä poistetaan vesi, jolloin kalorisisältö säilyy samana. Ne sisältävät saman määrän luonnollista fruktoosia, glukoosia ja pienen määrän sakkaroosia kuin tuoreet luumut. Alhainen sakkaroositaso on hyödyllinen, koska sakkaroosi on hedelmäsokeria, jonka avulla bakteerit tuottavat haitallisia happoja ja plakkia. Lisäksi näet usein sorbitolia aktiivisena plakkia ehkäisevänä ainesosana purukumissa. Luumut tietysti sisältävät sorbitolia luontaisesti. Luumut ovat kokonainen hedelmä, joten ne voivat olla osa 5 hedelmän päiväannosta. Lisäksi ne ovat osa päivittäistä kuituannosta ja terveellistä, tasapainoista ruokavaliota. Viimeaikainen tutkimus osoittaa myös, että luumut eivät vaikuta kielteisesti painoon, kun niitä nautitaan osana tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Muiden hedelmien tavoin luumut näyttävät auttavan kylläisyyden tunteen saavuttamisessa, mikä on tärkeää ylensyönnin hallitsemisessa ja terveellisten valintojen tekemisessä.

Soveltuvatko Sunsweet-luumut diabeetikoille?

Sunsweet luumut, kuten kaikki luumut, sisältävät vain luontaisesti esiintyviä sokereita (ei lisättyä sokeria), ovat rasvattomia ja sisältävät runsaasti kuituja. Luumujen glykeeminen indeksi on 29, mikä tarkoittaa, että sokeri vapautuu suhteellisen hitaasti ruuansulatuksessa. Luumuja voidaan nauttia osana tasapainoista ruokavaliota, ja ne soveltuvat diabeetikoille. Jokainen on kuitenkin erilainen, joten suosittelemme kääntymään ravitsemusneuvojan tai lääkärin puoleen.

Soveltuvatko Sunsweet-luumut kasvissyöjille?

yllä, Sunsweet-luumut soveltuvat kasvissyöjille. Katso reseptisivultamme joitakin upeita kasvisreseptejä.

Voivatko luumut auttaa painonpudotuksessa?

Vaikka tutkimus on varhaisessa vaiheessa, on olemassa kasvavaa näyttöä siitä, että kuivatut luumut voivat olla osa painonhallintaa ja ruokahalun sääntelyä, kun niitä käytetään säännöllisesti. Uusi Liverpoolin yliopistossa suoritettu tutkimus osoittaa ensimmäistä kertaa, että 140-170 g kuivattuja luumuja päivittäin, osana painonhallintaohjelmaa saattaa edistää painonpudotusta. Kuivattu luumu ovat hedelmä, jonka energiasisältö on alhaisempi kuin useissa välipalavaihtoehdoissa, joten se on käytännöllinen ja terveellinen valinta osana tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa.

Luumumehu-luokissa

Kuinka paljon minun pitäisi juoda Sunsweet-luumumehua päivässä?

Tavallinen annoskoko aikuisille on 150-200 ml, lapsille 75 ml ja vauvoille 30-60 ml. Jokainen ihminen on erilainen, joten suosittelemme aloittamaan näillä annoksilla, seuraamaan oloa ja säätämään määrää sopivaksi. Suosittelemme kuitenkin, että luumumehua annetaan lapselle tai vauvalle laimennettuna.

Kuinka pitkään Sunsweet-luumumehu kestää, kun se on avattu ja pidetään jääkaapissa?

Sunsweet-luumumehu säilyy jääkaapissa enintään seitsemän päivää. Säilytä luumumehu jääkaapissa avaamisen jälkeen. Pidä kansi suljettuna tiukasti, kun pidät mehua jääkaapissa.

Mikä on Sunsweet-luumumehun säilyvyysaika?

Sunsweet-luumumehun säilyvyysaika on 24 kuukautta. Tarkista pakkauksesta Parasta ennen -päivämäärä. Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa.

Mikä tekee luumumehusta erilaisen kuin monet muut mehut?

Se on ravintokuidun lähde. Hyvin harvat puhtaat hedelmämehut voivat ylpeillä tarjoavansa ravintokuitua hyödyllisiä määriä, koska se tavallisesti poistetaan mehunvalmistusprosessissa.
Luumut sisältävät liukenevaa ja liukenematonta kuitua, ja vaikka suurin osa liukenemattomasta kuidusta poistetaan, kun luumumehua valmistetaan, liukeneva kuitu jää jäljelle.
Kuidun lisäksi Sunsweet-luumumehu sisältää myös sorbitolia, joka on polyoli ja hiilihydraatti. Sorbitoli toimii sienen tavoin ja imeyttää ja pidättää nestettä. Elimistö ei sulata kaikkea sorbitolia, minkä vuoksi se on erittäin hyödyllistä.
Sunsweet-luumumehu on valmistettu vain huolellisesti valituista Sunsweet-luumuista, joten hedelmästä itsestään saadaan juuri oikea määrä makeutta. Luumumehun luonnollisesti esiintyvät sokerit ovat pääasiassa fruktoosi ja glukoosi ja erittäin pieni määrä sakkaroosia. Luumumehuun ei ole lisätty mitään muuta, ei säilöntäaineita, happamuudensäätöaineita, väri- tai makuaineita.

Mistä voin ostaa Sunsweet-luumumehuja?

Näet uusimmat tiedot vähittäiskauppiaista vähittäiskauppiaista luumumehutuotteet-sivulla vierittämällä osaan "Myynnissä".

Mistä voin saada luumumehureseptejä?

Löydät herkullisia kuivattuja luumuja ja luumumehua sisältäviä respetejä reseptiosasta- Kaikkea herkkuaterioista nopeasti valmitettaviin pirtelöihin. Nauti!

Mitä ravinteita luumumehu sisältää?

Lue lisää Sunsweet-luumumehun ravinteiden vaikutuksista ravitsemustietosivulta.

Onko Sunsweet-luumumehu geneettisesti muunneltua?

Ei, Sunsweet-tuotteissa käytettyä luumua ei ole geneettisesti muunnettu.

Onko Sunsweet-luumumehu gluteenitonta? Soveltuuko se keliakiasta kärsiville?

Kyllä. Luumumehu on valmistettu kuivatuista luumuista, jotka ovat luontaisesti gluteenitonta ruokaa.
Annos luumumehua voidaan nauttia osana rajoitettua tai gluteenitonta ruokavaliota sellaisenaan, ja se voi auttaa hallitsemaan keliakiaa. Neuvottele lääkärin kanssa ennen ruokavaliomuutoksia.

Pitäisikö minun olla huolissani luumumehun sisältämästä sokerista?

Kuten kaikki hedelmämehut, Sunsweet-luumumehu EI sisällä lisättyä sokeria. Sunsweet-luumumehu on valmistettu vain huolellisesti valituista Sunsweet-luumuista, joten hedelmästä itsestään saadaan juuri oikea määrä makeutta. Luumumehun luonnollisesti esiintyvät sokerit ovat pääasiassa fruktoosi ja glukoosi ja erittäin pieni määrä sakkaroosia. Luumumehuun ei ole lisätty mitään muuta, ei säilöntäaineita, happamuudensäätöaineita, väri- tai makuaineita.

Soveltuuko Sunsweet-luumumehu diabeetikoille?

Luumumehu soveltuu yleisesti ottaen diabeetikoille kohtuullisessa määrin ja tasapainoisen, vähän sokeria sisältävän ruokavalion osana.
Luumumehun liukeneva kuitu auttaa hidastamaan sokerin imeytymistä verenkiertoon, joka ehkäisee insuliinihuippuja ja vakauttaa verensokerin tasoa. Ravitsemusneuvojasi ja/tai lääkärisi voivat määrittää parhaiten asianmukaisen määrän nauttia luumumehua henkilökohtaisesta terveydentilastasi riippuen.

Soveltuuko Sunsweet-luumumehu kasvissyöjille?

Kyllä, Sunsweet-luumumehu, kuten kaikki hedelmämehut, soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille. Katso reseptiosasta herkullisia juomareseptejä.

Voinko antaa Sunsweet-luumumehua vauvalleni? Kuinka paljon voin antaa mehua vauvalle?

Kyllä. Sunsweet-luumumehussa ei ole säilöntäaineita tai lisäaineita, joten se sopii vauvalle. Suositeltu annoskoko on 30-60 ml vauvoille, ja suosittelemme, että mehu laimennetaan. Suosittelemme myös, että kysyt aina neuvolasta ennen uusien makujen antamista vauvallesi.ecommend that it is diluted.

Voinko jäädyttää Sunsweet-luumumehun?

Kyllä, luumumehu voidaan jäädyttää enintään 30 päiväksi. Voi olla hyödyllistä jäädyttää luumumehu jääkuutioiksi ja sulattaa ja antaa ravintona vauvoille tarvittaessa yksi kerrallaan.

Emme suosittele mehun jäädyttämistä pullossa tai tölkissä. Ravista pulloa hyvin jäädyttämisen jälkeen, koska kiinteitä aineita on saattanut laskeutua astian pohjalle (tämä ei ole tarpeen, jos mehu jäädytetään jääkuutioiksi).

Luumut ja luumumehu sopivat osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota sekä aktiivista elämäntapaa. Lisätietoja luumuista ja luumumehusta löydät tuotteet-sivulta.