SUNSWEET®-LUUMUT – HEDELMÄTARHOISTA

SINUN PÖYTÄÄSI...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

LÄHTEET

TERVEELLINEN ELÄMÄ, RASKAUS, RUOANLAITTO, RESEPTIT
Esitteet ja oppaat

Olemme kehittäneet hienoja esitteitä ja oppaita, joita voit ladata ilmaiseksi sivuston tästä osiosta. Ne sisältävät kaikkea mahdollista aina uusien äitien terveysvinkeistä kuivattujen luumujen juhlakäyttöön. Lataa napsauttamalla alla olevia linkkejä:

** Huomioi, että tämä materiaali on tällä hetkellä englanniksi.

TIETOA KUIVATUISTA LUUMUISTA, RUOANSULATUKSEN EDISTÄMISESTÄ
Kuivatut luumut valkokankaalla

Meillä on useita videoita, joista saatat olla kiinnostunut.

Viemme sinut videoissamme kulissien taakse Kalifornian hedelmätarhoihimme ja näytämme animaatioelokuvan avulla, kuinka luumu kuivataan. Käsittelemme myös hieman vakavampia aiheita, kun tohtori Nick Read kertoo ruoansulatuksen edistämisestä.

** Huomioi, että nämä videot ovat tällä hetkellä englanniksi.

Katso videoita nyt

RUUANSULATUKSEN TERVEYS, TUOTTEET
Usein kysytyt kysymykset

Olemme valmistaneet listan vastauksista Usein kysyttyihin kysymyksiin kuten "Mikä on kuivattujen luumujen säilytysaika” tai ”Kuinka paljon luumumehua minun tulisi juoda”.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, siirry yksinkertaisesti Ota yhteyttä meihin -sivulle ja me vastaamme sinulle pikimmiten.

Saa vastaus kysymykseesi

KAIKKI MITÄ OLET HALUNNUT TIETÄÄ KUIVATUISTA LUUMUISTA JA LUUMUMEHUSTA
Terveys- ja ravitsemustietoa

Ihmiset ovat usein uteliaita tietämään kuivattujen luumujen ja luumumehun terveydellisistä ja ravitsemuksellisista eduista. Olemme pistäneet kasaan osion verkkosivustollamme vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi siitä, miksi kuivatut luumut ovat hyväksi sinulle. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa yhtä alla olevaa linkkiä siirtyäksesi suoraan kyseisten tietojen sivulle.

Terveystietoa kuivatuista luumuista

Ravitsemustietoa kuivatuista luumuista

Terveystietoa luumumehusta

Ravitsemustietoa luumumehusta

Miksi luumut ovat hyväksi sinulle- Lisätietoja

OPAS RASKAANA OLEVILLE -SIVUSTO
Vinkkejä uusille äideille

Raskaus voi olla mahtava kokemus. Mutta siihen liittyy asioita, joita edes paras kaverisi ei kerro sinulle. Älä kuitenkaan huolestu. Me kerromme!

Yhdeksän kuukautta voi alkaa tuntua ikuisuudelta – pienet vaivat moninkertaistuvat ja aineenvaihduntasi voi hidastaa sinua. Selitämme, miksi näin tapahtuu ja annamme vinkkejä, mitä voit tehdä, jos ruoansulatuksesi ei toimi kunnolla.

Aiheelle omistettu sivustomme on täynnä hyödyllisiä neuvoja – ”Kahden edestä syömisestä” aina lampaiden laskemisen opetteluun! Meillä on myös useita videoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

** Huomioi, että tämä sivusto on tällä hetkellä vain englanniksi.

Vieraile raskausaiheisella sivustollamme