SUNSWEET®-LUMMUT

OVAT AINUTLAATUISIA
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

luumut-ovat-hyvaeksi-sinulle

Miksi luumut ovat sinulle hyväksi?

Luumun ruuansulatusominaisuudet on dokumentoitu hyvin, mutta tiesitkö, että hedelmällä on myös muita terveysvaikutuksia?

Luumut sisältävät valikoiman vitamiineja ja mineraaleja, erityisesti kaliumia sekä K- ja B6-vitamiinia. Ne ovat myös hyvä mangaanin ja kuparin lähde, jotka ovat tärkeitä antioksidantteja ja ravintoaineita elimistön solujen suojaamisessa hapettumiselta.

Maailman terveysjärjestö suosittelee, että syömme 7-8 annosta hedelmiä ja vihanneksia joka päivä. Joidenkin meistä on vaikeaa syödä edes 5 annosta. Luumut voivat auttaa!

Annos sisältää vain kolme luumua päivässä, ja ne voidaan nauttia lähes minkä tahansa makean tai suolaisen aterian yhteydessä (katso Luumujen käyttö ruuanlaitossa).

Aamupalalla ne voidaan lisätä jugrttiin, muroihin tai syödä yksinkertaisesti välipalana.

Luumut sopivat täydellisesti myös välipalaksi - ne ovat luonnollisen makeita ja mehukkaita, mutta niiden GI on alhainen - ne vapauttavat energiaa suhteellisen hitaasti, joten ne tyydyttävät makenhimon, mutta eivät nosta energiatasoa ja aiheuta sokeritason romahdusta, kuten niin monet muut välipalat. Ja uskomme, että Sunsweet-luumut myös maistuvat hyvälle!

Löydät lisätietoja luumuista interaktiivisista terveystiedoista ja ravitsemustiedoista.

Luumut ja luumumehu sopivat osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota sekä aktiivista elämäntapaa. Lisätietoja luumuista ja luumumehusta löydät tuotteet-sivulta.