Endiivisalaatti luumuilla ja kikherneillä
YKSI PIENI LUUMU

YKSI SUURI RATKAISU...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

RESEPTIT

Endiivisalaatti luumuilla ja kikherneillä


VALMISTUSAIKA
20
minuuttia
ANNOKSIA
4
henkeä
RAVINTOARVO
434
kaloria

Ainesosat

3 rkl sherryviinietikkaa
suolaa, pippuria myllystä
1/2-1 tl cayennepippuria
1 tl sokeria
4 rkl oliiviöljyä
2 appelsiinia
150 g kikherneitä (säilyke)
200 g SUNSWEET luumuja
2 endiivisalaattia
200 g valkohomejuustoa (Camembert)

Valmistusohje

  1. Sekoita viinietikka, suola, vastajauhettu pippuri, cayennepippuri ja sokeri suuressa kulhossa. Sekoita joukkoon myös oliiviöljy. Kuori ja fileoi appelsiinit, ota mehu talteen. Sekoita appelsiinimehu vinegretteen. Lisää kikherneet ja luumut. Peitä kulho ja anna marinoitua viileässä n. 30 minuuttia.
  2. Pese endiivit, kannat irrota lehdet. Leikkaa isoimmat lehdet pienemmiksi paloiksi. Leikkaa valkohomejuusto sopiviksi suupaloiksi.
  3. Sekoita endiivit ja appelsiiniviipaleet kikherne-luumuseokseen ja mausta maun mukaan. Lisää mukaan valkohomejuustopalaset. 

Reseptikategoria

Alkuruoat ja pienet naposteltavat, Salaatit ja lisukkeet,

Reseptihakusanat

<<etsi toinen resepti>>