Racletteperunat luumuilla
YKSI PIENI LUUMU

YKSI SUURI RATKAISU...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

RESEPTIT

Racletteperunat luumuilla


VALMISTUSAIKA
16
minuuttia
ANNOKSIA
4
henkeä
RAVINTOARVO
276
kaloria

Ainesosat

8 pientä, kiinteää perunaa
2 tl öljyä
Suolaa ja pippuria
125 g raclettejuustoa
16 SUNSWEET luumua
Krassia koristeluun

Valmistusohje

  1. Pese perunat huolellisesti. Puolita perunat ja kaiverra meloniraudalla lähes ontoksi (voit käyttää kaiverretut perunapallot esimerkiksi keittoon).
  2. Aseta perunat leivinpaperilla suojatulle pellille. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi raclettejuusto ja täytä perunanpuolikkaat sillä. Paista 200 °C uunissa (kiertoilma 180 °C) n. 20 minuutin ajan.
  3. Paina varovasti jokaiseen perunanpuolikkaaseen yksi luumu. Koristele krassilla ja tarjoile.

Reseptikategoria

Salaatit ja lisukkeet,

Reseptihakusanat

<<etsi toinen resepti>>