Kaneli-luumurahka
![](https://uploads.prod01.london.platform-os.com/instances/780/assets/images/recipe-main/014-cinnamon-curd-with-prunes-main.jpg?updated=1601581810)
VALMISTUSAIKA
10
minuuttia
ANNOKSIA
4
henkeä
RAVINTOARVO
212
kaloria
Ainesosat
150 g SUNSWEET luumuja2 rkl appelsiinimehua (tuorepuristettua)
20 g saksanpähkinöitä
500 g vähärasvaista rahkaa
1 tl kanelia
mintunlehtiä
Valmistusohje
- Jätä neljä luumua syrjään. Leikkaa loput luumut ohuiksi suikaleiksi ja sekoita appelsiinimehuun.
- Hienonna saksanpähkinät rouheeksi ja paahda ilman rasvaa kuumalla pannulla.
- Sekoita kaneli rahkaan. Lisää pähkinät ja luumut.
- Aseta rahka tarjolle annosmaljoihin.
- Lävistä jäljellä olevat luumut puisella tikulla (esim. cocktailtikulla) ja koristele kukin rahka-annos.
- Lisää koristeeksi vielä muutama mintunlehti ja tarjoile.
Reseptikategoria
Aamupala, Jälkiruoat ja makeiset,