SUNSWEET®-LUUMUT – HEDELMÄTARHOISTA

SINUN PÖYTÄÄSI...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

mikae-erottaa-meidaet-muista

Mikä erottaa meidät muista

Sijaintimme

Herkullisten luumujen tuotannon avain on sellaisen viljelysmaan valitseminen, jossa on rikas maaperä ja jossa on sateettomat kesät ja viileät, mutta ei jäätävät talvet. Tällaisia paikkoja on maan päällä vain kourallinen, ja Sunsweetin kuivatun luumun syntymäpaikka, San Joaquinin laakso, on yksi parhaista. Kasvattajamme tuntevat hyvän viljelysmaan ja valitsevat nämä eksklusiiviset täydelliset kasvuolosuhteet Sunsweet-luumuille.

Nykyaikaiset kasvatus-, kuivatus- ja kivenpoistomenetelmät

Olemme intohimoisia luumujen suhteen. Sitoutumisemme laatuun on tuonut meille palkintoja ja olemme sijoittaneet miljoonia dollareita kehittääksemme toimintatapojamme - tunnelikuivatuksesta laatutestaukseen ja kivien poistoon.

Mitä hyviä uutisia meillä on sinulle?

Kaikki nämä toimenpiteet auttavat Sunsweetiä kasvattamaan luumuja, jotka ovat herkullisen täyteläisiä, meheviä ja maukkaita!

Kun oikea hetki tulee, toimimme nopeasti ja irrotamme puussa kypsyneet hedelmät ja toimitamme ne yhteen kymmenestä läheisestä paikasta välitöntä nesteenpoistoa varten. Tämä minimoi kuljetusaikaa ja maksimoi hedelmän tuoreutta. Kun luumut kuivataan, nesteenpoisto tiivistää niiden maun. Kuivatut luumut ovat kooltaan kolmasosa alkuperäisestä koosta, mutta niiden ravintosisältö on sama. Kuivatut luumut voidaan varastoida, kunnes ne valitaan pakattaviksi. Ennen kuin luumuista poistetaan kivet ja ne pakataan, ne elvytetäänkosteiksi ja pehmeiksi tekevässä höyrykylvyssä. Käsittelymenetelmä varmistaa yhtenäisen maun ja rakenteen.

Maun salaisuus piilee muodossa

On helppo erottaa tavalliset luumut Sunsweetin Amaz!n luumuista. Koska Sunsweet on kehittänyt täydellisiä luumuja jo yli 100 vuoden ajan.

Tapa, jolla Sunsweetin luumuista poistetaan kivet on ainutlaatuinen; mikään muu luumuntuottaja maailmassa ei käytä tätä samaa menetelmää. Sunsweetin ainutlaatuinen luumunpoistoprosessi "Smart Pitter" - työntää hellävaraisesti yksi luumu kerrallaan luumunkiven ulos ja sulkee kuoren, estäen hedelmää kuivumasta ja kovettumasta. Koko prosessi säilyttää luumunkiveä lähinnä olevan keskiosan, joka on makein kohta luumussa. Näin takaamme merkittävästi makeamman, ravintorikkaan maun. Saat mehukkaammat, pyöreän pulleat luumut lättänöiden ja vahingoittuneiden sijasta.Tänään Sunsweet-luumuista poistetaan kivet ainutlaatuisella tavalla, jota ei käytetä mihinkään muihin luumuihin maailmassa. Sunsweetin

Kun on kyse parhaimman makuisista luumuista, Sunsweet tietää että maun salaisuus piilee muodossa.

Vihreät pyrkimykset

Koska olemme viljelijöitä, meillä on vahvat suhteet maahan ja yhteisöihin, joten meille on luonnollista olla sitoutuneita luonnonsuojeluun ja näyttää suuntaa vihreässä innovaatiossa.

  • Ensinnäkin meillä on n. 24 000 eekkeriä puita Kaliforniassa, mikä auttaa imeyttämään hiilidioksidia.
  • Lisäksi autamme poistamaan yli 30 tonnia kasvihuonekaasuja joka vuosi käyttämällä syntyvää höyryvoimaa. Tämä vastaa lähes 10 000 Kalifornian kotitalouden vuosittaista energiankulutusta.
  • Käytämme energiatehokasta valaistusta ja höyryvoimaa kaikkialla Sunsweetin laitoksissa, mikä auttaa säästämään yli miljoona kWh energiaa vuosittain.
  • 100 % kuivattujen luumujen sivutuotteesta kompostoidaan tai käytetään karjanrehuna. Voidaan vain arvata, kuinka paljon energiaa vaaditaan karjan ruokkimiseen, joten tämä prosessi on ympäristöllisesti kaksinkertaisen hyödyllinen.
  • Sunsweet palauttaa 100 % käyttämästään vedestä takaisin Feather-jokeen, mikä on todellinen osoitus siitä, kuinka puhdas luumujen käsittelylaitoksemme on. Feather-joki, Sacramento-joen pääasiallinen sivujoki Sacramenton laaksossa Pohjois-Kaliforniassa, tukee rikasta alueelle luontaista flooran ja faunan monimuotoisuutta. Olemme ylpeitä osallistumisestamme tähän.
  • Pyrimme jatkuvasti varmistamaan, että useat kuluttajan vähittäismyyntipakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.
  • Joka vuosi kierrätämme mahdollisimman paljon muovia, pahvia ja metallia. Vuonna 2013 Sunsweet kierrätti:
  • yli 200 tonnia muovia
  • yli 20 tonnia metallia
  • lähes 1000 tonnia pahvia.
Etsimme aina tapoja olla jopa ympäristöystävällisempiä ja pyrimme hyödyntämään kaiken jätteen 100-prosenttisesti. Yli 2,5 miljoonaa kiloa luumunkiviä käytetään jätteenpolton avulla synnytettävään sähköntuotantoon