SUNSWEET®-LUUMUT – HEDELMÄTARHOISTA

SINUN PÖYTÄÄSI...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Tietosuojakaeytaentoe

Tietosuojakäytäntö

Sunsweet Growers, Inc. (“Sunsweet”) sitoutuu suojaamaan asiakkaidensa ja muiden verkkosivustollansa kävijöiden yksityisyyttä sekä noudattamaan täysin EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisia velvoitteita. Tässä tietosuojakäytännössä kerromme mitä tietoja keräämme, mitä näillä tiedoilla teemme, miksi käytämme näitä kerättyjä tietoja sekä kerromme kuinka voit pyytää korjaamaan tai poistamaan omia tietojasi, jotka olet päättänyt antaa käyttöömme.

Sunsweet (jatkossa “me”) on rekisterinpitäjänä ja vastuussa henkilötiedoistasi.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai kommentteja liittyen henkilötietoihisi tai tähän tietosuojakäytäntöön, ole ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella privacy@sunsweet.co.uk.

Voit myös olla yhteydessä meihin lähettämällä kirjeen jompaankumpaan taulukossa olevaan osoitteeseen: 

Sunsweet Growers Inc
c/o Lejos Oy 
Keilaranta 10 E 
02150 Espoo  

1. Kerätty tieto, mihin tarkoitukseen ja millä perusteilla sitä käsitellään 

Keräämme sivustoillamme kävijöistä kahdentyyppisiä tietoja – henkilökohtaisia ja ei-henkilökohtaisia tietoja. 

Henkilökohtaiset tiedot tarkoittavat kaikkia tietoja, joista yksittäinen käyttäjä on tunnistettavissa. Henkilökohtaiset tiedot eivät sisällä ei-henkilökohtaisia tietoja, joista käyttäjää ei pysty tunnistamaan.

a) Henkilökohtaiset tiedot

Keräämme vain niitä henkilökohtaisia tietoja, joita päätät jakaa meille. Tässä yhteydessä henkilökohtaisilla tiedoilla tarkoitetaan esimerkiksi nimeä, sähköpostiosoitetta, postiosoitetta ja puhelinnumeroa. Näitä tietoja keräämme sivustollamme löytyvien lomakkeiden kautta. Näihin lomakkeisiin täydennetyt tiedot tulevat vain ja ainoastaan sinun täyttäminäsi. 

Henkilökohtaisia tietojasi käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten ne meille olet luovuttanut luovutushetkellä. 

b) Ei-henkilökohtaiset tiedot 

Keräämme sivustomme kävijöistä yleistasolla tilastollisia ja muita analyyttisiä tietoja. Nämä ei-henkilökohtaiset tiedot käsittävät tietoja, joita ei voi käyttää yksittäisen käyttäjän tunnistamiseen tai kontaktoimiseen. Nämä tiedot sisältävät esimerkiksi sivustolla käyvien käyttäjien määrän, sivustolla keskimäärin vietetyn ajan, minä päivämäärinä ja kellonaikoina sivustolla on vierailtu, mistä alueelta kävijöitä on ollut, kuinka monella yksittäisellä sivulla käyttäjä sivustollamme on vieraillut sekä muita anonyymejä tilastotietoja, joita sivustomme käyttöön liittyy. 

Keräämme näitä tietoja, jotta voimme analysoida sivustomme käyttöä. Tämän analyysin perusteella voimme muokata ja parantaa sivustomme sisältöä, jotta käyttäjiemme käyttökokemus olisi paras mahdollinen.

Voimme myös käyttää markkinointiin, mainontaan, myynninedistämiseen sekä muihin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin yleistason tietoja, jotka eivät yksilöi käyttäjää. 

Henkilötietojesi käsittelyyn käyttämämme tiedot perustuvat siihen, mihin tarkoitukseen nämä tiedot on luovutettu: 

Viestintätiedot sisältävät minkä tahansa meille osoitetun viestin, riippumatta siitä, onko se lähetetty sivustomme yhteydenottolomakkeen, sähköpostin, tekstiviestin, sosiaalisen median tai minkä tahansa muun viestimen kautta. Käytämme ja pidämme rekisteriä näistä tiedoista, jotta voimme kommunikoida kanssasi sekä mahdollisten laillisten vaatimusten laatimiseen, jatkamiseen tai puolustamiseen. Näiden tietojen käsittely on intresseissämme rekisterinpitäjänä, jotta voimme vastata meille lähetettyihin viesteihin sekä laatia, jatkaa tai puolustaa laillisia vaatimuksia. 

Käyttäjätiedot sisältävät tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme tai muita verkkopalvelujamme, sekä mitä tietoja meistä jaat sivustomme kautta tai minkä tahansa verkkopalvelun kautta. Näiden tietojen käsittely takaa, että voimme tarjota sinua kiinnostavaa sisältöä, varmistaa sivustomme toiminnan, turvallisuuden, sivustomme ja/tai tietokantojemme varmuuskopioiden luomisen sekä mahdollistaa verkkosivustomme ja muiden verkkopalveluidemme ylläpidon ja julkaisun. Laillinen perusteemme näiden tietojen käsittelyyn on, että voimme asianmukaisesti hallinnoida verkkosivustoamme sekä yritystämme. 

Tekniset tiedot sisältävät tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoamme ja verkkopalveluitamme. Näitä tietoja ovat esimerkiksi IP-osoitteesi, tieto siitä, mitä selainta käytät, sivustollamme käyttämäsi aika, mitä sivuja olet selaillut sivustollamme, selailupolkutiedot, kuinka usein vierailet sivustollamme, millä aikavyöhykkeellä sivustoamme käytät sekä muita teknisinä tietoja laitteista, joilla käytät sivustoamme. Nämä tiedot saamme analyyttisen seurantatyökalumme kautta. Käsittelemme näitä tietoja analysoidaksemme verkkosivustomme sekä muiden verkkopalveluidemme käyttöä, hallinnoidaksemme sekä suojellaksemme yritystämme sekä verkkosivustoamme, tuottaaksemme merkityksellistä sisältöä sekä mainontaa sivustollemme sekä ymmärtääksemme mainontamme tehokkuutta. Laillinen perusteemme näiden tietojen käsittelyyn on, että voimme asianmukaisesti hallinnoida verkkosivustoamme sekä yritystämme, jotta voimme kasvattaa liiketoimintaamme sekä luoda markkinointistrategioita. 

Markkinointitiedot sisältävät tietoa siitä, miten ja millä tavalla haluat saada mainos- ja markkinointiviestejä meiltä ja kolmansilta osapuolilta. Käsittelemme näitä tietoja, jotta voit osallistua markkinointitoimiimme, kuten kilpailuihin ja arvontoihin, sekä jotta voimme tuottaa merkityksellistä sisältöä sekä mainontaa sivustollemme ja mitata ja ymmärtää tämänkaltaisen mainonnan tehokkuutta. Laillinen perusteemme näiden tietojen käsittelyyn on, että voimme tutkia kuinka kuluttajat käyttävät tuotteitamme/palveluitamme, jotta voimme kehittää niitä, kasvattaa liiketoimintaamme sekä päättää markkinointistrategiastamme.

Saatamme käyttää Käyttäjätietoja, Teknisiä tietoja ja/tai Markkinointitietoja hyväksemme tarjotaksemme juuri sinulle sopivinta sisältöä sivustollamme sekä mainonnassamme (mukaan lukien Facebook-mainokset sekä muut display-mainokset) sekä mitataksemme ja ymmärtääksemme sinulle suunnatun mainonnan tehoa. Laillinen perusteemme näiden tietojen käyttöön on toteuttaa markkinointistrategiaamme kasvattaaksemme liiketoimintaamme. Voimme myös käyttää edellä mainittuja tietoja lähettääksemme muita markkinointiviestejä sinulle. Laillinen perusteemme näiden tietojen käsittelyyn ovat joko suostumuksesi tai oikeutetut intressit (eli pääosin liiketoiminnan kasvattaminen). 

Arkaluontoiset tiedot

Me emme kerää mitään arkaluontoisia tietoja sinusta. Arkaluontoisilla tiedoilla viitataan tietoihin, jotka sisältävät yksityiskohtia rodusta, etnisestä taustasta, uskonnosta tai filosofisista uskomuksista, seksielämästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, poliittisista mielipiteistä, ammattiliittoon kuulumisesta, terveydestä tai genetiikasta tai biometrisistä tiedoista. Emme kerää mitään tietoja rikostuomioista tai rikoksista. 

Sunsweet Growers, Inc. ei kerää tietoisesti kenenkään alle 16-vuotiaan henkilökohtaisia tietoja. Mikäli tietoomme saatetaan, että olemme tietämättämme keränneet tällaisia tietoja ilman alle 16-vuotiaan vanhempien suostumusta, tiedot poistetaan tietokannastamme mahdollisimman pian. 

Saatamme käsitellä henkilökohtaisia tietojasi ilman suostumustasi, mikäli laki niin edellyttää tai sallii. 

2. Miten keräämme tietojasi

Pääasiallisesti käytämme ja keräämme tietoja, joita olet suoraan tarjonnut meille (esim. täyttämällä sivustollamme olevan lomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia). 

Ajoittain voimme kerätä tietoja myös erilaisissa tapahtumissa (esim. messuilla), joissa olet antanut suostumuksesi yhteydenottoomme koskien jotakin tiettyä asiaa tai olet ilmaissut halukkuutesi tilata uutiskirjeemme. Tällaisissa tapauksissa henkilötietosi lisätään tietokantaamme ja toiveesi viestinnän laadusta ilmoitetaan selvästi. 

Saatamme saada haltuumme tietoja kolmansilta osapuolilta, esimerkiksi analyysipalvelujen tarjoajilta kuten Googlelta, mainosverkostoilta kuten Facebookilta sekä muilta tiedonseurannan palveluntarjoajilta. Joissain tapauksissa nämä palveluntarjoajat ovat EU:n ulkopuolelta. Kuten kohdassa 1. todetaan, tällaisia tilastotietoja käsitellään kokonaisuuksina eikä niistä ole mahdollista tunnistaa yksittäistä käyttäjää. 

3. Markkinointiviestintä

Laillinen perusteemme käsitellä henkilötietojasi lähettämällä sinulle suunnattua markkinointiviestintää (esim. uutiskirjeen muodossa) perustuu joko suostumukseesi tai lainmukaisten etujemme (pääosin liiketoimintamme kasvattamisen) ajamiseen.

Kuluttajana suostumuksesi tietojesi käsittelyyn antaa meille lailliset perusteet näiden tietojen käyttöön. Tavoitteenamme on tehdä tämä prosessi mahdollisimman selkeäksi. Lähetämme sinulle ainoastaan markkinointiviestintää, johon olet antanut suostumuksesi. Sivustollamme on useita sivuja, joilta voit tilata markkinointiviestintäämme (tyypillisesti resepti-ideoita, terveellisiä vinkkejä ja kilpailuja). Jokaisessa lomakkeessa sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat vastaanottaa juuri näitä viestejä. 

Ymmärrämme, että ihmiset muuttavat mieltään. Mikäli haluat lopettaa markkinointiviestiemme vastaanottamisen, voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi klikkaamalla linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin yhteydessä.  Sähköpostiosoitteesi saatetaan säilyttää, jotta voimme varmistua siitä, ettet enää saa ilmoituksia poistetuista tilauksista. 

Mikäli olet liikkeenharjoittaja/-omistaja (esim. vähittäismyymälä), voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää ilman suostumustasi, mutta voit silti milloin tahansa peruuttaa markkinointiviestien vastaanottamisen klikkaamalla tilauksen peruutus -linkkiä. Tässä tapauksessa lailliset perusteemme henkilötietojesi käyttöön markkinointiviestinnän lähettämiseksi ovat meidän oikeutetut kiinnostuksemme kasvattaa liiketoimintaamme. 

Mikäli peruutat markkinointiviestinnän vastaanoton, tämä peruutus ei koske muita yhteydenottoja, kuten tuotteisiin liittyviä kyselyitä, reklamaatioita jne.  

4. Tietojen luovuttaminen

Digitoimistomme on ensisijainen sivustomme hallinnoija ja sivuston kautta toimitettujen tietojen käsittelijä. Tämän vuoksi Sunsweet Growers, Inc. toimii tiedonhallitsijana ja digitoimistomme toimii tiedonkäsittelijänä. Olemme sitoneet digitoimistomme kanssa tiedonkäsittelysopimuksen (data prosessing agreement eli DPA) tietojesi suojaamiseksi. Kyseisellä toimistolla on puolestaan useita “kolmansien osapuolien tietosuojasopimuksia” erinäisten palveluntarjoajien, tietojen tallennuspalveluiden tarjoajien sekä muiden teknisten kumppaneiden kanssa, jotka auttavat heitä tarjoamaan tarvitsemamme palvelut verkkosivustomme toimintaa varten. Jotkin näistä kolmansista osapuolista saattavat sijaita toisessa maassa, josta käytät tätä sivustoa.  

Kaikilta kolmansilta osapuolilta, joille siirrämme tietojasi, vaadimme kunnioitusta henkilötietojasi kohtaan sekä niiden käsittelemistä lakien mukaisesti ja turvallisesti. Sallimme näiden kolmansien osapuolien käsittelevän henkilötietojasi vain määrättyihin tarkoituksiin sekä täysin ohjeistuksemme mukaisesti. 

Sovellamme yleisten tietosuojasääntöjen (GDPR) määräyksiä, jotka suojaavat henkilötietojasi. Mikäli siirrämme tietojasi muille EU:n ulkopuolisille tahoille, varmistamme tiettyjen suojatoimien käytön, jotta henkilötietojesi turvallisuustaso varmistetaan. Kuten:

  • Voimme siirtää henkilötietojasi maihin, joiden tietoturvatason riittävyyden henkilötietojen suojaamiseksi Euroopan komissio on hyväksynyt; tai.
  • Voimme siirtää USA:ssa sijaitseville palveluntarjoajille henkilötietojasi, mikäli kyseiset palveluntarjoajat ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n ja USA:n välistä tietosuojaa, sillä tällöin olemme varmoja että näillä toimijoilla on käytössä vastaavat tietosuojakäytännöt kuin meillä; tai.
  • Niissä tapauksissa, joissa käytämme EU-alueen ulkopuolella toimivia palveluntarjoajia, voimme käyttää Euroopan komission hyväksymiä erityisiä sopimuksia, säännöksiä tai sertifiointimenetelmiä, jotka takaavat henkilötiedoillesi saman tietosuojan kuin Euroopassa.

5. Tietoturva

Olemme ottaneet käyttöön turvatoimenpiteitä, joilla estetään sekä tahallinen että tahaton pääsy henkilötietoihisi, henkilötietojesi luvaton käyttö ja muuttaminen tai tietojesi paljastaminen. Henkilötietoihisi on pääsy vain niillä työntekijöillä ja yhteistyökumppaneilla, joilla on perusteltu liiketoiminnallinen tarve päästä näihin tietoihin käsiksi. He käsittelevät henkilötietojasi aina ohjeidemme mukaisesti ja heillä on velvoite pitää tällaiset tiedot luottamuksellisina.  

Käytämme erinäisiä menettelyjä saadaksemme tietoomme mahdolliset henkilötietosuojarikkomukset, tällaisissa tapauksissa ilmoitamme sinulle sekä kaikille lain vaatimille osapuolille rikkomuksista tai henkilötietosuorarikkomuksen epäilystä. 

Huolimatta kohtuullisten toimenpiteiden laajuudesta henkilökohtaisten tunnistetietojesi suojaamiseksi, emme voi internetin luonteen vuoksi taata täydellistä suojaa tiedoillesi, emmekä ole vastuussa muista kuin Sunsweet Growers, Inc. yhtiön toiminnasta.  

Vaikka olemme varovaisia ja teemme varotoimia tietoturvaloukkausten varalta, ovat hakkerit uhkana internetinkäyttäjille. Internetin sääntely sekä oikeudellinen status on epävarma sekä UK:ssa että ulkomailla. Näistä syistä emme voi taata, että mitään henkilökohtaisia tunnistetietojasi ei koskaan luovuteta epätoivotuilla tavoilla tai tavoilla, joita ei ole kuvattu tässä tietosuojakäytännössä. Teemme yhteistyötä viranomaisten ja lainvalvojien kanssa, noudatamme tuomioistuinten määräyksiä ja kunnioitamme pyyntöjä sekä muita oikeudellisia prosesseja. Mikäli laki tai oikeudenmääräys niin vaatii, voimme julkistaa henkilökohtaisia tunnistetietojasi. Voimme myös julkistaa tällaisia tietoja harkintamme mukaan, mikäli päätämme että tietojen julkistaminen hyödyttää Sunsweet Growers Inc.:n toimintaa laillisissa tutkinnoissa. 

6. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin on tarkoituksenmukaista, jotta voimme täyttää sen tarkoituksen, jota varten tiedot on kerätty, sekä myös oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttämiseksi. 

Päätettäessä oikeaa tietojen säilytysaikaa tarkastelemme tietojen määrää, luonnetta ja arkaluonteisuutta, luvattoman käytön tai paljastumisriskin mahdollisuutta ja voidaanko prosessitietoja käsitellä muilla keinoin tai oikeudellisin vaatimuksin. 

Joissakin tilanteissa saatamme anonymisoida henkilötietojasi tutkimus- ja tilastotarkoituksiin. Näitä anonymisoituja tietoja voimme käyttää määrittelemättömän ajan ilman erillistä ilmoitusta. 

7. Oikeutesi

Tietosuojalainsäädännön perusteella sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi sekä oikeus pyytää näiden tietojen korjausta, poistamista, rajoittamista, siirtämistä, kieltää niiden käsittely sekä peruuttaa suostumuksesi tietojen käyttöön. 

Mikäli haluat käyttää mitä tahansa näistä yllämainituista oikeuksistasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@sunsweet.co.uk.

Sinulta ei veloiteta maksua pääsystä henkilötietoihisi (tai muihin tietoihin, joilla sinulla on oikeus käyttää). Voimme kuitenkin veloittaa kohtuullisen summan, mikäli pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva, tuottaa kohtuutonta vaivaa tai kieltäydyt noudattamasta näitä sääntöjä. 

Saatamme joutua pyytämään sinulta tiettyjä tietoja vahvistaaksemme henkilöllisyytesi ja varmistamaan oikeutesi päästä henkilötietoihisi. Tämä on turvatoimenpide sen varmistamiseksi, ettei henkilötietoja luovuteta henkilölle, jolla ei ole oikeutta kyseisiin tietoihin. Voimme myös olla sinuun yhteydessä pyytääksemme lisätietoja nopeuttaaksemme vastausta pyyntöösi. 

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Ajoittain pyynnön ollessa erityisen monimutkainen tai pyytäessäsi lukuisia tietoja, pyyntöön vastaamisessa saattaa kuitenkin kestää pidempään kuin kuukausi. Tällöin ilmoitamme erikseen vastauksen viivästymisestä. 

8. Kolmansien osapuolten linkit

Tämä verkkosivusto saattaa sisältää linkkejä tai kytköksiä kolmansien osapuolten sivustoihin tai applikaatioihin. Klikkaamalla näitä linkkejä tai sallimalla nämä kytkökset saatat luovuttaa kolmannelle osapuolelle oikeuden kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Me emme ole vastuussa näistä kolmansista osapuolista, emmekä vastaa heidän tietosuojakäytännöistään. Kehotamme lukemaan jokaisen tietosuojakäytännön jokaiselta vierailemaltasi verkkosivustolta poistuessasi sivustoltamme. 

9. Evästeet

Käytämme sivustollamme “evästeitä”. Evästeillä tarkoitetaan tietokoneellesi tallennettuja pieniä tiedonpalasia, jotka ovat yhteydessä sivustoomme sivustoa käyttäessäsi.

Tietokoneellesi tallennetut evästeet eivät kerro nimeäsi, vaan IP-osoitteesi. Yleensä käyttäjän poistuttua sivustoltamme evästeiden sisältämät tiedot eivät ole enää Sunsweet Growers Inc. -yhtiön käytössä. 

Evästeitä käytetään yleisesti sen vuoksi, että internetsivut toimisivat tehokkaammin, sekä jotta sivustojen omistajat saisivat yritys- ja markkinointitietoja sivustostaan. 

Käyttäjän ei tarvitse hyväksyä evästeiden käyttöä käyttääkseen tätä internetsivustoa. Mikäli saavuit sivustollemme toiselta sivustolta linkin kautta, on mahdollista, että kyseinen lähtösivusto asentaa tai on asentanut evästeen tai muun tunnisteen tietokoneellesi. Me emme hallinnoi tai ole millään tavalla vastuussa kenenkään muun käyttämistä evästeistä, vastaamme ainoastaan Sunsweet Growers Inc.:n hallinnoimista evästeistä. Lisätietoja löydät evästekäytännöstämme.

10. Käyttöehdot

Sunsweet Growers, Inc. luovuttaa mielellään tämän sivuston sisällön henkilökohtaiseen käyttöösi. Kuitenkin käyttämällä tätä sivustoa sitoudut hyväksymään tässä tietosuojakäytännössä mainitut käyttöehdot. 

11. Sivuston käyttö ja sivustolla oleva materiaali 

Tämä sivusto on tarkoitettu henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Tällä sivustolla olevaa materiaalia ei saa kopioida kaupalliseen käyttöön. Tämän sivuston rajoitettu kopiointi henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön on sallittu sillä ehdolla, että tekijänoikeusmerkintämme on liitetty kopioituun materiaaliin. Sunsweet Growers, Inc. pidättää itsellään oikeuden perua milloin tahansa tämän luvan kopioida sivustomme osia henkilökohtaiseen käyttöön. Tämän sivuston tai sen osien käyttö laittomissa, uhkaavissa, herjaavissa, loukkaavissa, häpeällisissä, pornografisissa, epäoikeudenmukaisissa tai missään sellaisissa yhteyksissä, joka voi kannustaa laittomaan toimintaan, on kielletty. Sunsweet Growers, Inc. voi ajoittain seurata tai tarkastella tälle sivustolle lähetettyä materiaalia ja pidättää itsellään oikeuden poistaa minkä tahansa sisällön, jota yritys pitää sopimattomana. Sunsweet Growers Inc. ei ole kuitenkaan velvollinen tekemään niin, eikä ota vastuuta mistään tämän sivuston kautta tai tälle sivustolle ladatusta materiaalista. 

12. Immateriaalioikeuksien omistus

Sunsweet Growers, Inc. omistaa tämän sivuston tekijänoikeudet. Huolimatta tästä sopimuksesta tai muista käyttöehdoista, Sunsweet Growers, Inc. omistaa kaikki tämän sivuston materiaalit sekä tekijänoikeudet. Sunsweet Growers, Inc. omistaa tällä sivustolla näkyvät ja käytettävät tavaramerkit. Tämän sivuston materiaaleja ei tule tulkita tavaramerkkien käyttöoikeuksiksi. Näillä sivuilla näkyvien tavaramerkkien käyttö on ehdottomasti kielletty.

13. Vastuuvapauslauseke

Tämän sivuston sekä minkä tahansa tällä sivustolla olevan materiaalin käyttö on täysin omalla vastuullasi. Sunsweet Growers, Inc. pyrkii tarjoamaan tarkkaa ja ajantasaista materiaalia tällä sivustolla mutta ei takaa materiaalin laatua tai oikea-aikaisuutta. Sunsweet Growers, Inc. ei ota vastuuta mistään virheistä tai laiminlyönneistä tällä sivustolla. 

Sunsweet Growers, Inc., mikään sen edustaja tai muu sivuston luomiseen, tuottamiseen tai ylläpitoon liittyvä taho ei ole vastuussa välittömistä, satunnaisista, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, jotka johtuvat sivuston käytöstä tai sen sisältämien materiaalien käytöstä. Edellisestä riippumatta tämän sivuston ja tällä sivustolla oleva materiaali on “SELLAISENAAN” ILMAN MINKÄÄNLAISIA TAKUITA (JOKO OLEMASSA OLEVISTA TAI OLETETUISTA MATERIAALEISTA MUKAAN LUKIEN MUTTA EI RAJOITTAEN MYYNTIKELPOISUUTTA TAI SOPIVUUTTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN). Jotkin lainsäädäntöalueet eivät salli epäsuorien takuiden poissulkemista, joten tämä lausunto ei välttämättä koske sinua. Sunsweet Growers, Inc. ei vastaa mistään vahingoista, joka sinulle, tietokoneellesi tai muulle omaisuudellesi saattaa sattua käyttäessäsi tätä sivustoa tai ladatessasi tältä sivulta mitä tahansa materiaalia.