YKSI PIENI LUUMU

YKSI SUURI RATKAISU...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

reseptit

Kanaa luumutäytteellä


Valmistusaika
45
minuuttia
annoksia
4
henkeä
ravintoarvo
581
kaloria

Ainesosat

4 broilerin rintafilettä (à 250 g)
Suolaa ja pippuria
4 salvianoksaa
80 g goudaa
150 g Sunsweet luumuja
Pieniä puisia tikkuja (esim. cocktailtikkuja)
2 rkl kasviöljyä
2 dl kanalientä
400 g porkkanoita
1 iso kyssäkaali
30 g voita

Valmistusohje

  1. Kuivaa broilerin rintafileet hyvin. Leikkaa jokaiseen fileeseen viilto pitkittäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita kuhunkin viiltoon kaksi salvianlehteä. Leikkaa gouda neljään ohueen palaan. Lisää jokaisen fintafileen viiltoon pala goudajuustoa ja 2 luumua. Sulje viillot puisilla cocktailtikuilla.
  2. Kuumenna öljy ja ruskista rintafileet kummaltakin puolelta. Kaada kanaliemi fileiden päälle. Peitä pannu kannella j anna hautua n. 18-20 minuuttia. Lisää jäljellä olevat luumut ja salvianlehdet kastikkeeseen viimeisten minuuttien ajaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kuori ja huuhtele porkkanat, leikkaa viipaleiksi. Kuori kyssäkaali ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Keitä porkkanoita ja kyssäkaalia suolatussa vedessä n. 10-12 minuuttia. Valuta vesi pois kasviksista. Kuumenna voi pannulla ja paista kasvikset pikaisesti pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Leikkaa täytetyt rintafileet kahtia ja aseta ne tarjolle yhdessä vihannesten, liemen ja luumujen kanssa

Reseptikategoria

Pääruoat

Reseptihakusanat

<<Etsi uusi resepti>>